pátek 4. března 2016

O februárovom barcelonskom výlete

7 komentářů:
Ako by som odtiaľto mohla odísť bez fotky?

„Poďme aj my, Romi,“ zahlásil Gabi na jednom z bratislavských televíznych futbalových večerov našej „penyistickej partie“, na ktorom sme zase raz obdivovali momentálnu výbornú formu Barçy a kamoši zase raz rozprávali o tom, ako sa pripravujú na zápas na Camp Nou s Valenciou. Ako vždy, pokiaľ ide o návštevu futbalových zápasov, nebolo ma treba extra presviedčať, hlavne keď som sa nestíhala ani zapojiť a Gabi už zistil, že lepší a „ekonomickejší“ (kvôli letenkám) bude zápas Barcelony so Sevillou a vybavil vstupenky, letenky, ubytko – aj pre mňa, aj ako vianočný darček pre otca a švagra a zvládol aj „chybičky, co se vloudili“, keď napokon švagor nemohol a rýchlo ho teda vymenil za strýka a mňa presvedčil, keď som vymýšľala, že zvyšku výpravy sa určite nebude páčiť, keď budem kaziť rodinný výlet.

O tom, ako Cristianovi spoluhráči takmer dosiahli jeho úroveň - Zhrnutie 27. kola Primera División

Žádné komentáře:
 Paco Jémez a Lucho Enrique sú, zdá sa, veľmi dobrí kamaráti.

Všetci hráči Realu Madrid určite nedosahujú Ronaldom požadovanú výkonnosť, ale v kole hranom cez pracovný týždeň jej ukázali dosť na to, aby vyhrali u posledného Levante a z prvého gólu sa s nimi Cristiano aj svorne potešil. Zvíťazili však aj mužstvá pred Realom - Atlético aj líder z Barcelony.

středa 2. března 2016

O ďalšom dobytí Santiago Bernabéu - Zhrnutie 26. kola Primera División

3 komentáře:

Na Santiago Bernabéu zaúradoval Griezmann

Atlético momentálne neohuruje svojou hrou. Napriek tomu sa mu opäť podarilo poraziť mestského soka, a to v jeho domovskom stánku, a pripísať si tri body do tabuľky. Boduje ďalej aj Barcelona. Nedala sa zastaviť ani svojim posledným premožiteľom a ďalej naťahuje sériu bez prehry. Aktuálne číslo: 34 zápasov.