pátek 11. července 2014

Barcelona potvrdila příchod Suareze a odchod Alexise

3 komentáře:

Tak jako každé léto, i letos se nejlepší hráč anglické Premier League za uplynulý rok stěhuje do Španělska. Luis Suarez opouští Liverpool, od nové sezony bude oblékat dres FC Barcelona. V Katalánsku by měl podepsat smlouvu na 5 let, fanouškům bude oficiálně představen v průběhu příštího týdne. Přestupová částka zatím nebyla oficiálně zveřejněna, většina zdrojů se však shoduje na cifře 75-81 milionů euro. Na premiéru Suareze v novém dresu si však fanoušci budou muset nejspíše počkat, uruguayský útočník si odpykává čtyřměsíční trest za pokousání Giorgia Chielliniho na MS v Brazílii.

čtvrtek 10. července 2014

Přestupy a spekulace 10.7.

2 komentáře:

Mario Mandukic byl oficiálně přestaven jako hráč Atletica Madrid. Colchoneros za něj zaplatí Bayernu 22 milionů euro, chorvatský útočník podepsal se svým novým zaměstnavatelem smlouvu na 5 let.

Druhé semifinále s Messim skórujúcim až v penaltovom rozstrele

Žádné komentáře:

Po včerajšej gólovej kanonáde dnes padali góly až v záverečnom rozstrele zo značky pokutového kopu a rozhodli, že finále MS v Brazílii bude európsko - juhoamerické: Nemecko - Argentína.

středa 9. července 2014

Piata bitka na svetovom fóre

Žádné komentáře:
Vo finále roku 1978 skóruje Kempes.

Dnešné semifinále v Brazílii bude piatym stretnutím na majstrovstvách sveta medzi Holandskom a Argentínou. Doteraz najvýznamnejším bolo finále v roku 1978 v Argentíne, ktoré bolo víťazné pre domáci výber albiceleste.

Aj v prvom semifinále MS hrali hráči z La Ligy a niektorí, našťastie, nie

1 komentář:

Nemecko zdemolovalo Brazíliu.

úterý 8. července 2014

MS 2014: semifinále

Žádné komentáře:


úterý 8.7. 
22:00  Brazílie - Německo  1:7

středa 9.7. 
22:00  Nizozemsko - Argentina  0:1 pp

Nový Messi

Žádné komentáře:

Futbalovej verejnosti či aspoň novinárom sa zdá, že na svetovom šampionáte zrazu vidia v Messim nového hráča. Hráča, ktorý k svojej nepopierateľnej prvotriednej kvalite zrazu pridáva predtým nevídanú obetavosť, zanietenie a prácu pre mužstvo.

pondělí 7. července 2014

Zomrel Alfredo Di Stéfano

Žádné komentáře:

Vo veku 88 rokov dnes v nemocnici Hospital Gregorio Marañón dodýchal Alfredo Di Stéfano. Legendárny útočník Realu Madrid a naposledy jeho čestný prezident dostal v sobotu infarkt na jednej madridskej ulici v blízkosti štadióna Santiago Bernabéu. V nemocnici, kam ho previezli, napokon boj o život prehral. Svet sa tak musí rozlúčiť s hráčskou legendou Realu Madrid aj celého futbalového sveta.

Přestupy a spekulace 7.7.

Žádné komentáře:

Do Barcelony přicestovala jedna z nových tváří katalánského celku, chilský brankář Claudio Bravo fotografům zapózoval u znaku svého nového klubu. Lékařská prohlídka, podpis smlouvy a oficiální představení hráče je na programu v pondělí.

neděle 6. července 2014

Štvrťfinále MS aj s hráčmi z La Ligy

2 komentáře:

V štvrťfinálových súbojoch sa stretli víťazi skupín; tímy, ktoré až do tejto fázy na turnaji neprehrali. Ich výsledkom sú dve juhoamericko-európske semifinálové dvojice.