sobota 19. července 2014

Káder Juventusu bohatší o Moratu

Žádné komentáře:

Odchovanec Realu Madrid Álvaro Morata bude od budúcej sezóny hájiť farby talianskeho Juventusu. Tak to už oznámil samotný taliansky klub, aktuálny domáci majster.

pátek 18. července 2014

Supercopa sa bude hrať 19. a 22. augusta

Žádné komentáře:

Na vyžrebovanie La Ligy 2014/15 stále čakáme, ale už je známy termín odohrania Supercopy, ktorý sa tak trošku s tou La Ligou križuje. Real Madrid a Atlético sa preto s LFP dohodli, že si svoje zápasy prvého ligového kola odložia z víkendu na pondelok 25. augusta.

čtvrtek 17. července 2014

Toni Kroos – nový hráč Realu Madrid

Žádné komentáře:
Čerstvý nemecký majster sveta z Brazílie sa už oficiálne stal súčasťou madridského Realu.

středa 16. července 2014

Přestupy a spekulace 16.7.

Žádné komentáře:

Nejlepší brankář uplynulé sezony Primera Division se stěhuje do Realu Madrid. Královský klub dnes informoval, že zaplatí výkupní klauzuli Keylora Navase. Kostarický brankář, který na sebe upozornil i na Mistrovství světa, tak vydělá svému dnes již bývalému zaměstnavateli Levante 10 milionů euro. Real se ke koupi Navase rozhodl i bez toho, aby měl Navasův souhlas s celou operací. Podle brankářova agenta Ricarda Cabañasa dokonce madridský celek s Keylorem zatím vůbec nekomunikoval.

pondělí 14. července 2014

Južná Amerika prvý raz dobytá Európou

Žádné komentáře:

Na majstrovstvách sveta vo futbale konaných na juhoamerickom kontinente prvý raz dokázalo zvíťaziť európske mužstvo. V Brazílii sa novými majstrami sveta stali Nemci.

neděle 13. července 2014

MS 2014: finále

Žádné komentáře:

neděle 13.7. 2014
21:00 

Německo - Argentina
1  :  0  pp


Estadio do Maracana, Rio De Janeiro
rozhodčí: Nicola Rizzoli (ITA)

Svetový bronz do Holandska

1 komentář:

Brazília bez barcelonských Neymara a Alvesa aj madridského Marcela v zostave prehrala na domácich majstrovstvách sveta aj súboj útechy – o tretie miesto.