sobota 30. listopadu 2013

Liverpool sleduje Martína Montoyu

4 komentáře:
 

Liverpool jedná o podpisu mladého obránce z Barcelony, neboť se manažer Brendan Rodgers chystá již v lednu posílit defenzivní řadu.

Bývalý španělský reprezentant do 21 let, který může nastoupit kdekoliv v obraně, bude příští léto na Nou Campu beze smlouvy. Generální manažer Liverpoolu, Ian Ayre, navštívil ve čtvrtek Barcelonu, aby projednal možnost trvalého přestupu. 

Montoya, produkt barcelonské mládežnické akademie, nevidí své šance příliš dobře, neboť musí soupeřit o místo s Dani Alvesem na straně pravé a na opačné s Adrianem a Jordy Albou. 

Všichni tři byli v polovině týdne zraněni, což umožnilo 22letému obránci naskočit v úterý večer do zápasu proti Ajaxu, který katalánský celek ztratil v poměru 1-2, přestože je až čtvrtou volbou Gerarda Martina.

Rodgers potřebuje další alternativu do obrany poté, co José Enriqueho vyřadilo zranění kolena, s kterým bude laborovat do února příštího roku. Šéf Liverpoolu podepsal Alyho Cissokha na celosezónní hostování, aby zalepil problematický post, ale v derby s Evertonem (3:3) se rozhodl pro Jona Flanagana, primárně pravého beka. 

Simeone: Musíme zůstat nohama na zemi

59 komentářů:

Diego Simeone byl spokojen s hrou Atlética Madrid, když ve druhém poločase dvakrát skórovali na hřišti Elche. Úspěšnými střelci byli Koke a Diego Costa, kteří tak darovali klubu z hlavního města stěžejní venkovní vítězství.

"Jsou to velmi důležité tři body proti nesnadnému soupeři," řekl lodivod na tiskové konferenci.
"Udělali jsme dobrý start do zápasu, ale hráči Elche poté vyráželi dopředu a několikrát zahrozili z protiútoku. Hrají nám velmi podobným stylem, bylo tedy jasné, že to bude tvrdý zápas."

"Musíme zůstat realističtí. Vím, že je příhodný čas být fanouškem rojiblancos, ale všichni se musíme soustředit zápas od zápasu," dodal.

pátek 29. listopadu 2013

FIFA potvrdila prohru Španělska s Jižní Afrikou

20 komentářů:

Mezinárodní fotbalová federace oznámila, že přátelský zápas hraný 19. listopadu v Johannesburgu nebude vyřazen z nejvyšší kategorie mezinárodních zápasů a bude započítán do statistik i žebříčku FIFA.

Studený amsterdamský deň

20 komentářů:


    „Tak ešte ten Amsterdam a potom si dáme oddych,“ zhodli sme sa s ocinom, že sa tento rok ešte raz vyberieme barcelonským autobusom na zápas so slovenským fanklubom Barcelony a potom už doprajeme pokoj našim ucestovaným telám a vybrakovaným peňaženkám.

čtvrtek 28. listopadu 2013

Vyřeší Herrera problém levého obránce?

14 komentářů:
Ander Herrera odehrál v pondělí v Málaze svůj 99. zápas za Athletic a už o víkendu si proti Barceloně může připsat jubilejní 100. Mezitím však anglické noviny přinesly zprávu, že Manchester United neodradila letní přestupová fraška a nadále se snaží Andera získat.

5. kolo Youth League

8 komentářů:

 Stejně jako v Champions League i tento týden odehráli své zápasy i U-19 týmy Realu, Barcelony, Atlética a Sociedadu. Pro španělské týmy to byly téměř idealní dva dny v Youth league.


Fanoušci Realu podpořili Ronalda v boji o Zlatý míč

18 komentářů:


Ačkoliv do včerejšího utkání Ligy mistrů vůbec nezasáhl, stejně byl Cristiano Ronaldo jeho hlavní tváří. A to mnoho tisíckrát.


úterý 26. listopadu 2013

Španělské kluby v evropských pohárech

25 komentářů:


Sociedad odjíždí z Ukrajiny s debaklem. Stejně tak i turecký Galatasaray z Madridu.

pondělí 25. listopadu 2013

Nejlepší "střelci" Primera División

22 komentářů:

 Alexis Alejandro Sánchez Sánchez
Nejlepší sniper Primera División 2013/14
Motto: Kvantita není kvalita

Pohled na tribuny - 14. kolo

4 komentáře:
SEVILLA FC - Betis Sevilla

neděle 24. listopadu 2013

Výsledky 14. kola Primera Division

7 komentářů:

Sevilla FC vs. Real Betis 4:0 (2:0)

5 komentářů:

Betis Sevilla listy drcené

   Šlágr 14. kola nejvyšší španělské soutěže mělo na starosti sevillské derby.

Bol to úžasný deň

1 komentář:



   Týmito slovami jednoducho, ale presne, vystihol mexický útočník Carlos Vela zápas jeho Realu Sociedad proti Celte Vigo.

„Najšpanielskejší“ Real Madrid za posledných 8 rokov

4 komentáře:

El Madrid jugó once
minutos con nueve españoles

    Počas zápasu 14. ligového kola v Almeríi sa v zostave Realu Madrid objavilo toľko španielskych hráčov ako už dávno nie.