sobota 11. října 2014

O žilinskej futbalovej rozprávke

6 komentářů:
 

„Svadba môže byť za život aj dvakrát, toto iba raz,“ prehlásil Ivo a odmietol naše príspevky na vyrovnanie účtu za pivá, vodky a džúsy. Túto oslavu „zatiahol“ so širokým úsmevom sám. Možno pri bratislavských cenách by bol ten úsmev o trocha užší, ale tento príbeh s hollywoodskym happy endom sa odohral v Žiline...

středa 8. října 2014

Ikerove ťažké časy

Žádné komentáře:

Bohatú profesionálnu kariéru španielskeho brankára Ikera Casillasa v poslednej dobe "obohatili" aj rôzne problémy. Svoj pohľad na ne ponúkol napríklad v rozhovore pre Canal+ s Iñakim Gabilondom.

úterý 7. října 2014

Sergio Ramos na Slovensko nepricestuje

2 komentáře:
Obranca Realu Madrid vypadol z nominácie na kvalifikačný súboj o postup na ME 2016 do Francúzska kvôli zraneniu. Nahradí ho stopér Barcelony Marc Bartra.

pondělí 6. října 2014

O gólových lavínach a lavínkach a strelcoch rôznych národností – Zhrnutie 7. kola Primera División

Žádné komentáře:
A svet mi leží pri nohách. Len zopár (asi odľahlých) častí chýba.

Po chudobnom 19-gólovom minulom kole nastrieľali v španielskej La Lige hráči tento víkend takmer o polovicu viac – 37 a hlavne bolo 7. kolo prvým, v ktorom sa nezrodil ani raz výsledok 1:0. Jeden presný zásah na seba v každom súboji nabalil aj ďalší/ďalšie. Vo viacerých zápasoch ich za krátku dobu nabehlo na ukazovateľ skóre viac a mená strelcov zastupovali všelijaké krajiny.