čtvrtek 12. prosince 2013

Barça bude mít logo sponzora na vnitřní straně dresu

16 komentářů:


Zástupci FC Barcelona dnes oznámili uzavření partnerství s firmou Intel. Výměnou za 25 milionů eur v příštích 5 letech získá počítačový gigant reklamní prostor na dresech Barcelony. Umístění této reklamy však bude velmi netradiční, Katalánci budou nosit známé logo "intel inside" na rubu přední části dresu. Součástí dohody je i pravidelné zásobování hráčů a funkcionářů Barcelony výrobky americké firmy. Pokračuje tak obrat ve filozofii Barçy, která velmi dlouhou dobu reklamu na dresu odmítala, po zvolení Sandra Rosella prezidentem se však tato politika rychle mění.

Ibai Gómez prodloužil smlouvu v Athleticu

2 komentáře:

úterý 10. prosince 2013

Závěrečné zápasy LM a EL

24 komentářů:

Ani na šestý pokus se nepodařilo Sociedadu zvítězit v Lize mistrů a tak končí ve skupině na posledním místě s jedním bodem za domácí remízu s Manchesterem United. Naopak zcela opačnou bilanci má Real Madrid, který se rozloučil s podzimní částí LM vítězstvím a v základní skupině ztratil body pouze remízou v Turíně.

pondělí 9. prosince 2013

Starosti s brankářem + podezřelý prezident + půjčování skvělých hráčů = Barca

5 komentářů:


Starosti spojené s odchodem dlouholeté brankářské jedničky, vniřní rozkol a finační nesrovnalosti. Ale také úspěšný rozvoj talentovaného odchovance na britských ostovech. To je dnešní Barca.

Znaky a vlajky III

4 komentáře:

 

Ve třetím díle našeho Heraldicko-vexilologického výletu po městech španělského vrcholového fotbalu si uděláme zastávku v Comunidad de Madrid.

Šestnáctifinále Copa del Rey

14 komentářů:


Po třech kolech, ve kterých se utkávaly týmy z nižších soutěží, se španělský pohár konečně dostává do závěrečné fáze, kdy se zapojí i týmy z Primery.  Kromě nich uvidíme 5 týmu ze Segundy a 7 týmů se Segundy B. Do šestnáctifinále se neprobojoval žádný z osmi zástupců Tercery, byť Haro Deportivo bylo velmi blízko a ve třetím kole s Algecirasem vypadlo až po penaltách. Začíná se také hrát na dva zápasy.