pondělí 9. prosince 2013

Starosti s brankářem + podezřelý prezident + půjčování skvělých hráčů = Barca


Starosti spojené s odchodem dlouholeté brankářské jedničky, vniřní rozkol a finační nesrovnalosti. Ale také úspěšný rozvoj talentovaného odchovance na britských ostovech. To je dnešní Barca.



Reina náhradou v Barce nebo v Atléticu?

    Pravděpodobný návrat Courtoise z hostování v Atléticu zpět do Chelsea donutí vedení Atlética ohlížet se po náhradě za tohoto mladého a talentovaného Belgičana. Pepe Reina se chce v blízké době vrátit zpět do Španělska a tak deník Marca prichází se spekulací, že pokud se Pepe Reina nestane náhradou za Victora Valdeze, jemuž končí v Barceloně smlouva a nemá již zájem o další působení na Nou Campu, bude Pepeho volbou číslo dvě právě Atlético.

    Atlético má však v záloze dva brankáře. Roberta v Olympiakosu a Asenja ve Villarrealu. Barcelona má Pinta. Dočká se po několika letech, kdy většinu zápasů strávil na lavičce pozice brankářské jedničky nebo promrhal několik let zbytečně? 




Vyhrožování na Nou Campu

    Socio FC Barcelona Jordi Cases vyhrožuje prezidentovi katalánského klubu. Podle něj Rosell zpronevěřil finance klubu. Vše se točí okolo přestupu Neymara a částce 40 mega Euro, kterou Rosell odmítá vysvětlit a zamlžuje tím, že je to obchodní tajemmství. President dostal ultimátum vše podrobně vysvětlit jinak na něj bude u nejvyššího soudu podána žaloba.

    Dočkáme se další lahůdky ve španělském fotbale a rozšíří se řady  kriminálních živlů mezi prezidenty španělských klubů? José Mária by dostal na celu nového spoluvězně?





Everton spokojen s Gerardem Deulofeu

    Trenér Evertonu Roberto Martínez pochváli Gerarda Deulofeu. Španělský kouč je ohromen jak rychle se mladík, který je na hostování z Barcelony rychle přispůsobil Premier League. Pokud v příští sezóně nebude mít Barca o svého nadějného odchovance zájem, bude Evverton usilovat o prodloužen hostování.
    Mladík už ostrovní fotbal zvládá. Snad jej připraví na návrat do nejlepší ligy světa. Ta už bude pro Gerarda jiná káva.

5 komentářů:

  1. Za všechno může Madrid.
    ©staré katalánské přísloví

    OdpovědětVymazat
  2. na asenja ma ponorka prej vykupku kolem 4 mega, takze s jeho navratem do atletica bych moc nepocital O:-) reina do atletica je hooooodne nepravdepodobnej imho - vsechno to stoji na jeho davnejch prohlasenich, ze pokud se vrati do spanelska, rad by jednou navlekl dres atletica (ale kdo taky ne, ze...)

    u deulofeua trochu nerozumim predposledni vete...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já myslím, že ta předposlední věta u Deulofeua se dá vysvětlit úplně stejně jako závorka v tvém příspěvku

      Vymazat
  3. Gato zacina mit podobne dobrej vyber fotek jako Carel, chvalim :)

    OdpovědětVymazat