čtvrtek 29. května 2014

První změny v mistrovském kádru


Klubová sezona sice skončila teprve před několika dny, kádr úřadujícího mistra Atletica Madrid začíná ovšem již v nyní procházet obměnou.

Zatím jsou potvrzené pouze odchody: David Villa po úspěšném roce v Madridu odchází poprvé ve své kariéře mimo Španělsko, na tříletém kontraktu se dohodl s týmem americké MLS New York City. Stejně tak Portugalec Tiago odchází jako volný hráč, v Chelsea nahradí Davida Luize. Chelsea má údajně zájem také o Filipe Luise, o zamýšleném přestupu Diega Costy se hovoří již delší dobu. Jako posila pro Atletico ještě nebyl oficiálně potvrzen nikdo, čile se však spekuluje o několika jménech. Náhradou za Filipeho by se mohl stát obránce Benficy Guilherme Siqueira, kterého si fanoušci španělské kopané dobře pamatují z jeho působení v Granadě. Blízko přesunu na stadion Vicente Calderona by měl být Ivan Rakitic ze Sevilly, který už podle deníku Marca uzavřel se zástupci Atletica předběžnou dohodu. Hlavní posilu bude ovšem mistrovský kádr v boji o obhajobu potřebovat v útoku. V tuto chvíli je favoritem vedení Atletice na místo nástupce Davida Villy (a pravděpodobně také Diega Costy) Roberto Soldado, kterému se v Tottenhamu nedaří podle jeho představ. Pokud tato první volba nevyjde, padají v souvislosti s Atleticem jména útočníků jako jsou Alvaro Negredo, Carlos Bacca, Romelu Lukaku nebo Jackson Martinez.

2 komentáře:

  1. Lol jdete do prdele kua.
    Tiago jako jeden z mala co moc nemusim v Atleticu a ten dbeil jeste konci v CFC, se poseru fakt. Luiz out, Tiago in, tleskam :D :D To stejny Filipe, chcu jenom budouciho nejlepsiho utocnika sveta Costu kurna !!!!

    OdpovědětVymazat