sobota 11. ledna 2014

Léo Baptistão novou posilou Betisu


Po týždňoch rokovaní našli činovníci Betisu a Atlética spoločnú reč v súvislosti s uvoľnením Léa Baptistãa na hosťovanie z Madridu do andalúzskeho klubu. Verdiblancos sú aktuálne na samom spodku ligovej tabuľky a veria, že nové posily v podobe Léa a Briana Ruiza (taktiež formou hosťovania) z Fulhamu im pomôžu dostať sa z tohto dna. 

O brazílskeho rodáka mali eminentný záujem aj susedia z Vallecas, ktorí veľmi stáli o hosťovačku svojho odchovanca, Betis však prebil ich zálusk štedrou ponukou - za hosťovanie 21 ročného ofenzívneho univerzála do konca prebiehajúcej sezóny sú ochotní investovať 2,3 milióna Eur, z čoho 1,25 mil. má putovať do kasy Atlética a zvyšok pokryť náklady na hráčov plat. Léo po prestupe ku Colchoneros odohral v červenobielom drese vo všetkých súťažiach len čosi vyše 300 minút, na čo však mali nemalý vplyv aj smolné zranenia. V Betise by sa v prípade pevného zdravia mal s určitosťou dočkať podstatne väčšieho herného vyťaženia.

3 komentáře:

  1. Nie je Leo ako Léo, Mindrot :-), ale verme tomu, že obidvaja práve zase začínajú byť kľúčoví pre svoje tímy.

    OdpovědětVymazat
  2. přes milion eur za půlroční hostování hráče, co skoro nehrál - to je vedení Betisu tak zoufalý nebo prostě jenom neschopný? :D

    OdpovědětVymazat
  3. Já bych řekl že oboje, jak zoufalý tak neschopný. Na druhou stranu co jim zbývalo jinýho když to tak v létě pos*ali

    OdpovědětVymazat