neděle 16. února 2014

Utkání Villarrelu s Celtou přerušil slzný plyn


Utkání Primera Division mezi Villarrealem a Celtou Vigo nabídlo ve svém závěru netradiční podívanou, bohužel ale velmi nefotbalovou.

Někdo z přítomných diváků se rozhodl zpestřit si sobotní večer na stadionu El Madrigal plechovkou se slzným plynem, kterou v 87. minutě utkání za stavu 0:1 hodil na hrací plochu. Rozhodčí Fernández Borbalán utkání přerušil, hráči a tým rozhodčích odešli do šatny a diváci byli megafonem vyzváni k opuštění stadionu. "Fanouška", který plechovku na hřiště hodil, se identifikovat a zadržet nepodařilo. Utkání pokračovalo až po 17 minutách, již bez diváků. Hráčům Villarrealu však nečekaná přestávka příliš nepomohla, inkasovali další branku a Celta si tak odváží všechny body. Domácí tým navíc může očekávat přísný trest od svazu. Podobně jako v roce 1998, kdy po incidentech v utkání s Espanyolem musel Villarreal odehrát další domácí zápas před prázdnými tribunami. Podle svazových regulí by se sobotní incident na Madrigalu měl hodnotit jako vážný (ne však velmi vážný) přestupek, za který hrozí klubu pokuta až 3000 euro a uzavření domácího stadionu v délce 1-3 zápasy.

7 komentářů:

  1. demence fakt. takovyhle lidi nemaj na stadionu co delat

    OdpovědětVymazat
  2. Gaucaci prskaji pred svym monitorem u svyho kostickovanyho streamu, ze tihle fans nemaji na stadionech co delat :D no jediny stesti je, ze oni sami tam chodi, ja se bavim :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a jakej fanousek jsi ty, kdyz ne gaucak u monitoru? :P

      Vymazat
    2. fanatik, to vi kazde siroko daleko :p

      Vymazat