pátek 11. dubna 2014

Los semifinále evropských pohárů


Čtyři zástupci Španělska mezi posledními osmi týmy v letošním ročníku Ligy mistrů a Evropské ligy již znají své soupeře pro boje o finále. Nejtěžší soupeř čeká na Real Madrid, a to obhájce ušatého poháru Bayern Mnichov. Královský klub tak opět změří síly s klubem, na jehož lavičce stojí Pep Guardiola. Pikantní bude i duel Atletica Madrid s Chelsea, ze které je na Calderon zapůjčena brankářská opora bíločervených Thibaut Courtois. Atletico i Real začnou semifinálové dvojzápasy doma, a to 22. a 23. dubna, odvety se hrají o týden později. Lisabonské finále je na programu 24. května.
V Evropské lize se již nyní můžeme těšit na španělského zástupce ve finále, protože v semifinále na sebe narazí Sevilla a Valencia. Jak dopadne pohárový souboj trenéra Emeryho s jeho bývalým zaměstnavatelem se dozvíme 1. května, kdy se na Mestalle hraje odvetný zápas. První střetnutí se v Seville odehraje 24. dubna, druhou semifinálovou dvojici tvoří Juventus a Benfica.

8 komentářů:

  1. celkom sa dá ten žreb :-) prianie do finále radšej ani nevyslovím ani nenapíšem

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. bayern - atletico, valencie - benfica, slusnej clovek absolutne nema nad cim vahat :P

      Vymazat
    2. šokujúco, ale až s tromi štvrtinami súhlasím...a vlastne s tou jednou je to už jedno, takže súhlas :D

      Vymazat
    3. jj pre smindraky se prenest nedokazeme, tak radsi budeme fandit i rivalovi z Atletica :) Ja uz jenom cekam kdy budes fandit Sparte proti nekomu :P

      Vymazat
  2. Tezko vybirat, to je fakt plejada sympataku ve vsech tymech :D mozna ty Benfice bych jako jediny evropskej titul pral...

    OdpovědětVymazat
  3. Meli sme vymrdat Real, Atletico povodit BAyern a finale LM by melo nejsympatictejsi zastoupeni za posledni roky a to je realita.

    OdpovědětVymazat
  4. Jesteze hraje NEtopyr se SEvillou proti sobe a ve finale tak bude pouze jeden omyl cele souteze.

    OdpovědětVymazat
  5. Škoda. Přál jsem si Barca vs. Pep a Real vs. Mou.

    OdpovědětVymazat