pátek 7. února 2014

Ayza míří do ledničky, LFP spouští La Liga TV


Rozhodčí nedělního zápasu Athletic - Real Madrid Miguel Ángel Ayza Gámez nebude 4 týdny delegován na zápasy a minimálně do konce sezóny nebude rozhodovat utkání Realu Madrid. Další zajímavou zprávou je spuštění internetového kanálu, kde bude možné sledovat zápasy druhé španělské ligy.

Podle informací rádia Cadena COPE komise rozhodčích RFEF po výkonu v posledním kole umístila rozhodčího Ayzu Gámeze na 4 týdny do ledničky, po tuto dobu tedy nebude rozhodovat žádné utkání La Ligy, navíc už nebude nasazován na zápasy Realu Madrid a spekuluje se o tom, že v příští sezóně už nebude figurovat v seznamu rozhodčích pro nejvyšší soutěž. Přestože se se komise snaží zdůraznit, že rozhodnutí je založené na celkovém výkonu rozhodčího a nikoliv na udělení červené karty Cristianu Ronaldovi, tlak ze strany Realu je zřejmý a i toto rozhodnutí by mohlo pomoci v odvolání proti Ronaldovu třízápasovému trestu.

Pozitivnější zprávy přicházejí z LFP. Od nadcházejícího víkendu bude spuštěn projekt La Liga TV, který umožní sledovat na adrese http://www.lfp.es/laligatv většinu zápasů každého kola Segundy zdarma a bez jakýchkoliv regionálních omezení.

3 komentáře:

  1. rád bych věřil, že je to třeba za to nevyloučení Alonsa, ale moc to nejde, ono kdyby se toleroval takovýhle přístup, tak by třeba jednou někdo mohl vyloučit i Messiho :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ronaldovi trest zůstává, takže dobrý. La Liga TV vypadá zajímavě. Uvidíme, jak to bude s kvalitou, ale docela škoda, že tam neni i PD, já bych jim i nějaký euro za to dal, kdyby to bylo jako třeba na webu ČT.

    OdpovědětVymazat
  3. to bych blil milane. ze ty zapasu realu rovnou nenechaj piskat pereze, usetrili by si spoustu zasedani

    OdpovědětVymazat