úterý 7. října 2014

Sergio Ramos na Slovensko nepricestuje

Obranca Realu Madrid vypadol z nominácie na kvalifikačný súboj o postup na ME 2016 do Francúzska kvôli zraneniu. Nahradí ho stopér Barcelony Marc Bartra.

Ramos utrpel zranenie v nedeľnom súboji La Ligy svojho Realu proti Athleticu Bilbao (5:0).

V nemocnici Hospital Sanitas sa podrobil magnetickej rezonancii. Výsledky vyšetrenia rozhodli, že jeho zranená pravá noha mu neumožní nastúpiť vo štvrtok v Žiline, ani v následnom nedeľňajšom dueli kvalifikácie v Luxembursku, hoci samotný hráč sa rozprával s trénerom Furie Roja Del Bosquem o možnosti cestovať s tímom a podľa vývoja svojho stavu hrať aspoň v nedeľu.

Madridský bek nechýbal vo výbere svojej krajiny od 30.5.2014, keď hrala španielska reprezentácia priateľský zápas proti Bolívii (2:0). Vtedy dostal od trénera voľno, keďže mal nahustený zápasový program. Po finále Ligy majstrov v drese Realu ho už čakal svetový šampionát v Brazílii.

Španielsko si tak musí v nasledovných dvoch zápasoch vystačiť len s tromi stopérmi a náhrada za Sergia Ramosa - Bartra nemá stabilné miesto v základnej jedenástke svojho klubu. Marc zažil svoj debut v La Selección 16.11.2013 pri výhre 2:1 v Rovníkovej Guinei.

Ramos prvý deň na sústredení v Las Rozas netrénoval. Iturraspe, Carvajal, Albiol, Diego Costa, Bernat, Cesc Fabregas a Cazorla zasa po absolvovaní krátkej časti tréningovej jednotky s mužstvom zamierili do telocvične.

2 komentáře:

  1. A ja se ptam, kteri z mistnich spanelskych lizacu prdeli budou na stadecu? Predpokladam, ze tradicne nikdo, jak typische :P

    OdpovědětVymazat