sobota 8. listopadu 2014

Novinky v nominácii

Očakávaná nová šanca prišla pre stredopoliara Realu Madrid Isca.

Reprezentačný tréner Španielska Del Bosque zverejnil nomináciu na kvalifikačný súboj ME 2016 proti Bielorusku (15. novembra v Huelve) a priateľský duel s Nemeckom (18. novembra vo Vigu).
Nové mená na listine vyvolených znejú: Camacho, Morata, Nolito a Callejón. Navrátilcom v reprezentácii je Isco.

Reprezentačný kormidelník nemôže rátať so zranenými Davidom Silvom a Iniestom.

Vicente Del Bosque znova našiel v nominačke miesto aj pre stopéra Gerarda Piquého, ktorý sa v poslednej dobe nedostáva na ihrisko v drese svojej Barcelony.

Tváre z predchádzajúcej nominácie, ktoré teraz chýbajú, patria útočníkovi Valencie Rodrigovi Morenovi a stredopoliarovi Athleticu Anderovi Iturraspemu. Španielsky kormidelník nepovolal ani Diega Costu. Po konzultácii s lekármi anglickej Chelsea ho radšej nechal oddychovať.

Kompletná nominácia: Iker Casillas, De Gea, Kiko Casilla, Juanfran, Azpilicueta, Sergio Ramos, Gerard Piqué, Raúl Albiol, Bartra, Jordi Alba, Juan Bernat, Sergio Busquets, Camacho, Koke, Santi Cazorla, Cesc Fábregas, Callejón, Nolito, Morata, Paco Alcácer, Pedro, Raúl García a Isco.

2 komentáře:

  1. morata :D :D :D vyhodte toho senilniho idiota uz

    OdpovědětVymazat
  2. Jesteze nechali na pokoji Costu curaci. BEz hrat za Brazilii aneztracej s temahle idiotama cas, spanelsko jde zas pomale do haje.

    OdpovědětVymazat