čtvrtek 21. listopadu 2013

Brankářská otázka v Barceloně

Víctor Valdés nejen, že nezabránil úterní porážce Španělska 1:0 v Johannesburgu od Jižní Afriky, ale ještě se během zápasu zranil.


U brankářů nepříliš časté zranění lýtkového svalu by mělo jedničku FC Barcelona vyřadit ze hry až do konce roku. Sportovní ředitel Barcelony Andoni Zubizarreta je touto zprávou pochopitelně zklamán, zároveň je však přesvědčen, že kterýkoliv z možných náhradníků, tedy veterán Pinto nebo mladí Oier a Masip si povedou dobře.

Barcelona stále hledá i nového brankáře pro příští sezónu, kdy má Valdés po konci smlouvy odejít. Viceprezident Bartomeu potvrdil, že ve zúženém okruhu kandidátů zůstávají i Marc-André ter Stegen z Borussie Mönchengladbach a Pepe Reina, momentálně hostující v Neapoli z Liverpoolu. Bartomeu také připustil, že jméno nové posily by mohlo být oznámeno už v lednu.
O post jedničky chce stále bojovat i José Manuel Pinto, který v nedávném rozhovoru přiznal, že Valdés je nyní v neuvěřitelné formě, ale věří, že by mohl v příští sezóně zaujmout jím uvolněné místo. Pintovi se tedy při Valdésově zranění naskýtá nečekaná šance prokázat své kvality okamžitě.

8 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Myslím, že s ním to nikdy nebylo tak žhavé. ;)

      Vymazat
    2. to se divim, zrovna ten by byl daleko vetsi win nez ter stegen...

      Vymazat
    3. Chelsea by ho nepustila. :)

      Vymazat
    4. to je skoda, ten by tam svojim klaunstvim docela zapad :)

      Vymazat
  2. Pinto.... Sympaťák... Doufám, že shoří jak papír.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že toho se brzo dočkáš u nějaké jeho spešl rozehrávky. :D Ale doufám, že překvapí a nebude dělat kraviny.

      Vymazat
    2. ak by sa mu nedarilo v bráne, má rozbehnutý bočák http://www.youtube.com/watch?v=PNKJ9CxNL9M

      Vymazat