pátek 6. prosince 2013

Letem světem: Khedira, Bartomeu, Aragones


Real Madrid by rád prodloužil smlouvu se Samim Khedirou až do roku 2018. Současný kontrakt váže německého reprezentanta v Madridu do roku 2015, nahlas se ale hovoří o zájmu PSG a anglických klubů. Khedira je sice momentálně dlouhodobě zraněný, vedení klubu přesto chce pokračovat v jednáních o nové smlouvě, která probíhají už od léta. Trenér Ancelotti by rád pokračoval ve spolupráci také s Xabim Alonsem. Doslova ve včerejším rozhovoru prohlásil, že prodloužení smlouvy s Alonsem by si přál k Vánocům.

Viceprezident FC Barcelona Josep Maria Bartomeu odmítá po dvou porážkách v řadě panikařit. "Sice jsme dvakrát prohráli, ale to nic neznamená. Žádné vnitřní debaty nebo pochybnosti o našem stylu hry nemáme". V nadsázce se také vyjádřil k souboji o zlatý míč: "Kdybych mohl hlasovat, na první místo bych dal Messiho, na druhé zraněného Messiho a na třetí Iniestu".

Záložník Atletica Cristian "Cebolla" Rodriguez nedostává zatím v této sezóně na hřišti tolik prostoru, kolik by si sám přál. S blížícím se mistrovstvím světa v Brazílii chce ruguayský fotbalista pochopitelně hrát co nejvíce, zřejmě by se tak nebránil lednovému odchodu na hostování. Velký zájem projevilo Rayo, Atletico však zatím hostování svého hráče příliš nakloněno není.

V několika španělských médiích se včera objevila mylná zpráva, že Luis Aragones ukončil svou trenérskou kariéru. Důvodem byla špatná interpretace Aragonesovi odpovědi v rozhovoru pro magazín Vozpópuli, španělský stratég tak musel celou situaci dodatečně uvést pravdu míru.

A nakonec trocha bulváru: Real Madrid chce dalšího stopera. Vedení královského klubu je znepokojeno konkurencí na této pozici, kde Varaneho vývoj může zbrzdit zranění a Pepe brzy oslaví 31. narozeniny. Vyvolenou posilou je Iñigo Martínez z Realu Sociedad. Nezahálí ani Barcelona, podle listu Mundo Deportivo její skauti pečlivě sledují Aarona Ramseyho z Arsenalu. Reakce fanoušků na tuto případnou posilu je však rozporuplná, v anketě na webu bylo pro Ramseyho příchod 51% hlasujících, proti 49%.

2 komentáře:

  1. on Aragones ještě neukončil trenérskou kariéru? :o

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ne, viz clanek :P :D
      ale taky teda docela pochybuju, ze jeste nekdy nekoho trenovat bude

      Vymazat