neděle 15. prosince 2013

Neymarov fantastický týždeň




Neymar včera „dozdobil“ svoj výborný týždeň dvomi gólmi do siete Villarrealu. Barcelona vďaka nim svojho súpera poslala domov bez bodu a tri kolá pred ukončením prvej polovice ligovej sezóny tak ostáva lídrom Primera División.

Brazílčan sa odhodlal postaviť sa k penalte. Premenil ju a otvoril tým skóre zápasu. Hostia však zo štandardnej situácii vyrovnali. O víťazný gól Barcelony sa opäť postaral Neymar po prihrávke pred prázdnu bránu od Alexisa Sáncheza. Hráč mal ešte niekoľko možností dosiahnuť hattrick. Aj keď sa nepodarilo, pod výhrou kataláncov je jeho výrazný podpis.

V La Lige má Neymar na konte 6 gólov a po zranení Messiho sa práve naňho ako na ústrednú postavu Barçy upiera väčšina pohľadov. Zatiaľ sa s tým vyrovnáva dobre. Za štyri dni vsietil 5 gólov (v stredu dal tri v zápase LM proti Celticu).

Iné chvíle prežíva kapitán Puyol. Ten podľa najnovších informácií kvôli vlečúcim sa problémom s kolenom premýšľa dokonca o konci kariéry. Situácia by sa mala vyjasniť v najbližších mesiacoch a záležať to bude hlavne na vývoji Puyolovho zdravotného stavu. Vylúčená nie je ani možnosť „Tarzanovho“ odchodu do niektorého klubu v USA či v nejakej menšej lige.

11 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D ty jsi cenzurovaný i zde, ty brněnské šašku počmárané? :party

      Vymazat
    2. [img]http://2.bp.blogspot.com/-tZlHk3gxUjs/UootuyHS79I/AAAAAAAAAFA/qHvRrDrf4OI/s45/ultras.jpg[/img] Já nic. Já muzikant...

      Vymazat
    3. Ó, to som rada, že aj nejaká kultúra sa tu pestuje :-)

      Vymazat
    4. a je gaucak dostal do ruky moc, to je vzdycky pruser :D

      Vymazat
    5. Nepestuje zadna kultura, ale enchutna komunisticka cenzura, pze tam nebylo nic sprostyho.

      Vymazat
  2. Škoda toho brvna, to urobil vážne pekne, pohotovo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslel, že už píšeš škoda toho Brna tady ;-)

      Vymazat
    2. [img]http://2.bp.blogspot.com/-M1gmCXzufQc/UospU5Lt6nI/AAAAAAAAADw/4H1hFkOf5uM/s45/lopezbar.jpg[/img] Toho opravdu škoda....

      Vymazat