pátek 20. prosince 2013

Novým trenérem Valencie se stane Pizzi


Juan Antonio Pizzi nahradí Miroslava Djukice ve funkci trenéra Valencie. To je podle argentinských médií výsledek složitých jednání mezi španělským celkem, San Lorenzem a argentinským trenérem. Jeho dosavadní klub se totiž svého kouče nechtěl vzdát bez boje a nakonec si za předčasné ukončení smlouvy přijde na 200 000 euro. Pizzi, který nedávno oslavil se San Lorenzem titul v argentinské lize, chtěl dle vlastních slov vést svůj tým v prestižní Copa de Libertadores, nakonec však převážila chuť zkusit angažmá v Evropě. Důležitou úlohu sehrál v jednáních mezi kluby nový člen vedení sportovního úseku Valencie Roberto Fabian Ayala, bývalý obránce Los Che a Pizziho krajan.

Pizzi španělské prostředí dobře zná, jako hráč působil v Tenerife, Barceloně a právě ve Valencii. Ač Argentinec, na mezinárodní úrovni reprezentoval Španělsko, za které si v letech 1994 -98 připsal během 22 startů 8 branek.

7 komentářů:

  1. Netopyr pseudofans to jako komentovat nebudou nebo co ?!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ne, ale mozna to tady naopak trosku promaznu :P

      Vymazat
    2. Jak je vidět, tak to není potřeba, neboť články o Valencii jsou tradičně se zájmem komentovány Atletico pseudofans ;-)

      Vymazat
  2. to bylo řečí, jak zrovna podepsal novou smlouvu a určitě ho nepustí a nakonec jim stačí 200 000 :D nebo to je celý přestupový rozpočet Valencie na zimu?

    OdpovědětVymazat
  3. Odpovědi
    1. nemaľuj čerta na stenu :D

      Vymazat
    2. Napaldo me uplne to stejny, kdyz sem to poprve videl, ale to snad doufam ne, jeste by se jim zacalo darit a to slusny lid enchce :)

      Vymazat