čtvrtek 5. června 2014

Pique ohlásil Fabregasův odchod


Gerard Pique se na středeční tiskové konferenci národního týmu ve Washingtonu postaral o pořádné pozdvižení. Před samotným vystoupením hráčů a trenéra před novináři v rámci reprezentačního soustředění Pique s rukou před ústy hovořil s del Bosquem o přestupu svého klubového spoluhráče Cesca Fabregase, o kterém se se nejen ve španělských médiích živě spekuluje již delší dobu. Celou tuto konverzaci ovšem zachytily kamery a mikrofony španělské televize TVE, která si ji pochopitelně nenechala pro sebe. Pique del Bosquemu pověděl o tom, jak mu spoluhráč sdělil, že jeho přestup už je uzavřen a že odchází za 33 milionů euro. Ačkoliv Cescovo jméno v rozhovoru přímo nezazní, není složité se domyslet, o kom je řeč. O Fabregase má podle posledních zpráv zájem několik anglických klubů.

10 komentářů:

  1. jestli to nebyl nejakej vtipek tak je pique docela dobra guma :D

    OdpovědětVymazat
  2. kdyby radši řekl kam jde místo za kolik :D

    OdpovědětVymazat
  3. JEslti ten debilni vozickar fakt skonci v CFC, jeste za takovou sumu, tak to tenhle web neprezije, to vam rikam.

    OdpovědětVymazat
  4. Gerard - zvaný Piquénbauer, nejlepší stoper planety a uchvatitel srdcí nejkrásnějších žen - je dobře znám pro svou inteligenci a originální smysl pro humor, takže názor expertů říká: šlo o vtípek pro diváky a ovečky.
    ...a kdyby ne, ovečky my měly bečet blahem, protože Cesc za 33 M by byl super kauf.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cesc a 33M k nemu, to beriem :D

      Vymazat
    2. "Cesc za 33 M by byl super kauf."
      tobe taky sibe cim dal vic kluku nestastna :P

      Vymazat
    3. Upřímně, aci, kolik by sis za něj představoval? A ber v potaz, jaký prachy se vyhazujou za kdejakýho tajtrlíka a že Cesc rozhodně neni horší hráč než v Arsenalu, kterej za něj dostal víc než 33 M (a podle těch prohlášení by ho prodal ho i dráž, než za kolik ho měla Barcelona).

      Vymazat
    4. Za vozickare co promarodi zas pulku sezony maximalne 15.

      Vymazat
    5. Nicmene ja bych ho nechtel ani zadamro navic, kripla jednoho zoldackyho.Si tahne do toho svyho posranyho Arsenalu, kdyz uz mu ta vysnena Barcelonicka po ktere tak touzil neni dobra.

      Vymazat