čtvrtek 3. července 2014

Valdés v Monaku neprešiel zdravotnou prehliadkou

Valdés po osudnom marcovom zranení

Zranený gólman už má potvrdené, že jeho angažmán v Monaku sa v najbližšom období nepremení na realitu.
Odchovanec akadémie La Masía a dlhoročný brankár Bacelony v dostatočnom predstihu oznámil, že po tejto sezóne už nepredĺži zmluvu v katalánskom klube a poberie sa inam.

Brankár, ktorý počas ročníka sa dostal do životnej formy uzavrel, predbežnú zmluvu s ambicióznym nováčikom francúzskej Ligue 1 - Monakom. 

Lenže človek mieni, Pán Boh (altenatívne: čas (c) Kcko), mení. V marcom súboji La Ligy proti Celte Vigo sa Víctor nešťastne zranil. V 22. minúte po výskoku, v snahe zneškodniť center z priameho kopu, zle dopadol na pravé koleno. Loptu síce zachytil, no potom sa zvalil na trávnik a avizoval, že musí striedať. Dole z ihriska putoval na nosidlách a zo štadióna do nemocnice. Na jeho miesto naskočila brankárska dvojka Barcelony José Pinto. 

Lekárske vyšetrenie prinieslo neradostný záver: roztrhnutý väz v kolene.

Monako začalo pochopiteľne cúvať a dnes na tlačovke pri príležitosti predstavenia trénerského nástupcu Claudia Ranieriho v Monaku, ktorým sa stal Portugalčan Leonardo Jardim, prišlo aj oficiálne oznámenie, že kniežací klub nebude novým domovom pre Valdésa. "Je zranený a nepríde," skonštatoval jasne viceprezident Monaka Vadim Vasiljev. Kniežatá sa budú aj naďalej spoliehať na brankárske umenie Daniela Subašiča. "Mal dobrú sezónu a tréner mu verí," prezentoval znova Vasiljev stručne a jasne svoje myšlienky. Nový tréner k tomu dodal: "Páčia sa mi hráči s dobrou technikou, ale takisto v dobrej fyzickej kondícii (a snáď vďaka prekladu to vyznelo tak nejak blbo)".

Víctor sa preto musí poobzerať inde.

Žádné komentáře:

Okomentovat