středa 24. září 2014

Real Sociedad dosiahol z 22 zakončení iba jeden gól

Usilovný, ale neefektívny - tak sa dá chrakterizovať mužstvo San Sebastianu v 4. kole Primera División.


Ani Barcelona so 17, ani Atlético s 18 a ani Real Madrid s 19 strelami na bránu nebol najčastejšie zakončujúcim tímom 4. kola. Najviac razy to na bránu súpera vyskúšali hráči Errealy - 22-krát.
11 z týchto pokusov zverencov trénera Arrasateho smerovalo medzi tri žrde. 50 % je percento porovnateľné s viacerými inými celkami, ale Erreale sa z toho nezvykle málo ujalo. Len jeden. 4-krát lopta skončila na žrdi brány Almeríe. 15-krát zasiahol brankár Rubén, čím si vyslúžil titul najzamestnanejšieho gólmana kola.

Hlavným a nepríjemným dôsledkom pre Real Sociedad bolo, že mu z domáceho štadióna ušli tri body. Hostia z Almeríe totiž skórovali 2-krát.

Real Madrid dal z 19 zakončení 8 gólov, Atlético z 18 pokusov 2 góly a 17 razy zakončujúca Barcelona vystrieľala manitu. Valencia (7) a Sevilla (14) dali po tri góly.

Arrasateho tím zahrával aj najviac rohov -15. Bez úspechu. Po 11 kopov od rohovej zástavky zaznamenali Elche a Villarreal.

Erreala by určite mala zlepšiť efektivitu, nemusí si však zúfať. Jej skóre po 4 kolách bolo vyrovnané 7:7. Nielen  že viacero tímov dostalo viac gólov, ale veľa ich skórovalo menej razy, Levante to za 360 minút nedokázalo ani raz. 

Zdroj: Marca

Žádné komentáře:

Okomentovat