čtvrtek 2. ledna 2014

Pizziho první sestava


Nový trenér Valencie Juan Antonio Pizzi pomalu začíná poznávat svůj tým, základní sestava se však rýsuje jen velmi pozvolna.

Pizzi a kondiční trenér Alejandro Richino dali hráčům pořádně do těla už na Silvestra, domů je pak poslali s přáním klidné noci. Spíše než přání to ale ale byl jasný pokyn, aby se hráči vyvarovali bujarých oslav příchodu nového roku, hned v první lednový den na ně totiž čekala další intenzivní tréninková dávka. Na fyzickou přípravu klade zatím argentinský trenér velký důraz, taktické části zatím obětoval pouze jediný trénink. Zda již má Pizzi v hlavě sestavu ví zatím jen on sám, něco naznačit by však mohly týmy, které poskládal pro tréninkový zápas. V tom prvním byli Joao Pereira, Ricardo Costa, Mathieu, Bernat, Oriol, Parejo, Feghouli, Piatti, Michel, Jonas a Postiga, druhou jedenáctku tvořili Barragán, nová posila Ruben Vezo, Víctor Ruiz, Guardado, Javi Fuego, Banega, Canales, Fede, Pabón a Paco Alcácer.

První zápas v nové funkci čeká Pizziho v sobotu, kdy se v rámci 18. kola Primera Division představí na Mestalle městský rival z Levante. Další těžká zkouška přijde hned v úterý, kdy do Valencie na první zápas Copa del Rey přijede Atletico.

7 komentářů:

  1. Mně teda ty týmy moc nenaznačují, na jednu stranu je prý svolný s možným odchodem Postigy a na stranu druhou je tu možné hostování Pabona v Betisu, takže v obou sestavách je minimálně jeden otazníkový prvek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Spíše ano. Zrovna moc nepřesvědčil a Mendes už mu má shánět nového zaměstnavatele.

      Vymazat
  2. Jestli ty sestavy něco naznačují, tak to bude to, že Pizzi neumí počítat, když první sestava má 12 jmen :D ale nepochybuju, že systém 4-2-3-2 by slavil úspěch

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. proč hned 12? Pereira v brance a Bernat jako stoper určitě udělají z valencijské obrany neprostupnou zeď :D

      Vymazat
    2. No ono rozdělit jednadvacet hráčů do pole do dvou sestav by asi nezvládnul nikdo :-D

      Vymazat
    3. jsem to blbe zkopiroval asi no :P ze se certi zrovna fanousek atletica, ktery hru ve 12 hracich praktikuje uz druhej rok :D

      Vymazat