čtvrtek 10. července 2014

Přestupy a spekulace 10.7.


Mario Mandukic byl oficiálně přestaven jako hráč Atletica Madrid. Colchoneros za něj zaplatí Bayernu 22 milionů euro, chorvatský útočník podepsal se svým novým zaměstnavatelem smlouvu na 5 let.

Kromě náhrady za Diega Costu v podobě Mandzukice už má Atletico vyřešenou také náhradu za Courtoise. Stal se jím, tak jako v případě chorvatského šutéra, fotbalista z balkánského poloostrova, a sice Jan Oblak. Slovinský brankář působil naposledy v Benfice Lisabon, se kterou dokráčel až do finále Evropské ligy.

Alexis Sanchez je v Londýně, kde by se měl podrobit lékařské prohlídce v Arsenalu. Do klubu Arsene Wengera zamíří výměnou za 40 milionů euro.

Juan Bernat opouští Valencii. Mladého Španěla si vyhlédl kouč Bayernu Pep Guardiola. Levý křídelník či obránce, který měl na Mestalle smlouvu jen do příštího léta, putuje do Bavorska výměnou za 11 milionů euro, v případě splnění na výkon vázaných klauzulí může Valencia za hráče inkasovat ještě nějaký ten milion euro navíc.

Alvaro Morata míří do Juventusu. Odchovanec Realu Madrid přestoupí do Itálie za částku okolo 22 milionů euro. Real Madrid bude mít možnost Moratu odkoupit zpět za zatím nespecifikovanou částku. Celý přestup by měl být brzy oficiálně potvrzen.

Isaac Cuenca se ve čtvrtek stal volným hráčem, potvrdila FC Barcelona. Klub se svým odchovancem již nepočítal do kádru prvního týmu, po vzájemného dohodě s hráčem tak byla Cuencovi ukončena smlouva, podle které měl původně patřit Barceloně nejméně do léta 2015.

2 komentáře:

  1. Atlético sa tuším vybralo slovanskou cestou. Len či to nebude prúser:-) snáď nie

    OdpovědětVymazat
  2. Juventus lol, Bayern poloviční lol :)

    OdpovědětVymazat