pondělí 7. července 2014

Přestupy a spekulace 7.7.


Do Barcelony přicestovala jedna z nových tváří katalánského celku, chilský brankář Claudio Bravo fotografům zapózoval u znaku svého nového klubu. Lékařská prohlídka, podpis smlouvy a oficiální představení hráče je na programu v pondělí.

Real Madrid by měl posílit Toni Kroos, hlásí Marca. Německý reprezentant, který je v Bayernu pod smlouvou do příštího léta, by se měl do hlavního města Španělska přesunout již v tomto přestupovém období. Real za Kroose údajně zaplatí 25 milionů euro, celá transakce by měla být potvrzena po skončení světového šampionátu.

Částečně v protikladu s předchozí zprávou je nedělní informace o velkém zájmu Realu o hvězdu MS v Brazílii Jamese Rodrigueze. Navíc podle L'Equipe usiluje Real také o Paula Pogbu, v jednáních o přestupu francouzského reprezentanta musí ale Španělé soupeřit s oběma kluby z Manchesteru, které mají o Pogbu také zájem.

Sport.es hlásí, že Barcelona a Liverpool dospěly k dohodě ohledně přesunu Luise Suareze do katalánského klubu. Ten zaplatí Suarezovu současnému zaměstnavateli 79 milionů euro, samotný útočník pak údajně podepíše v Barceloně smlouvu na 5 let.

Financovat případný příchod Suareze by Barceloně mohl pomoci prodej Alexise Sancheze. Podle italských médií má o Chilana zájem Juventus, v Anglii se má za to, že Sanchez skončí v Manchesteru City nebo Arsenalu. Přestupová částka by se měla pochybovat mezi 35 a 40 miliony euro.

Sofiane Feghouli z Valencie prožil povedené MS, není proto divu, že o jeho služby je zájem. AC Milán připravuje nabídku, situaci podrobně monitoruje i Juventus. Oba italské celky by chtěly přestup uzavřít za cifru nižší než 15 milionů euro, alžírský reprezentant má ale ve Valencii dlohodobou smlouvu, jejíž výkupní klauzule je rovných 30 milionů.

Žádné komentáře:

Okomentovat