čtvrtek 28. listopadu 2013

5. kolo Youth League


 Stejně jako v Champions League i tento týden odehráli své zápasy i U-19 týmy Realu, Barcelony, Atlética a Sociedadu. Pro španělské týmy to byly téměř idealní dva dny v Youth league.




Šachťar Donětsk - Real Sociedad 0:0

    Sociedad po čas zápasu nevystřelil ani jednou na bránu a dokonce se vůbec nevystřeli směrem k brnce Šachťatu. Jediným jeho pokusem o ohrožení brány ukrajinského týmu byl jeden jediný roh.

Real Madrid - Galatasaray 4:1

    Stejně jako A-týmu skončil výsledkově i zápas Juventilu A. V tomto zápase, ale Real Madrid jednoznačně a suverénně dominoval. Nejlepší střelec Youth League Juan José Narváezi i přes gólově bohaté skóre zůstal bez zářezu na pažbě. O góly se podělili Rodriguez, Cerro, Muňoz Jimenez a Cedréz.

Ajax - Barcelona 0:4


    Stejně jako výsledek utkání je jednoznačná i statistika střel. Zatímco hosté dokázali mít téměř poloviční úspěšnost střelby s kterou dokázali směřovat své pokusy na bránu, domácí měli stejný počet pokusů, ale zamířit mezi tyče nedokázali ani jednou. Střelci gólů byli Enguene, Rolón, El Ouriachi a El Haddadi. Ten se opět zapsal mezi střelce i přesto, že na hřiště přišel až 69. minutě. Po minutě na hřišti skóroval. V žebříčku nejlepších střelců této soutěže se dotáhl na dělené první místo. Po pěti zápasech se s bilancí pěti gólů o něj dělí rovnou pět fotbalistů.

Zenit - Atlético 3:4


Gólové hody pro španělského zástupce v Youth League byly i v tomto zápase. Atléti se dostali ve 14. minutě do vedení 0:1. Tento stav se domácím podařilo otočit a v nastavení prvního dějství stanovit poločasový stav 3:1. Na počátku druhého poločasu hosté snížily a domácí neproměnili penaltu. Tato skutečnost se jim stala osudnou. Atlético dokázalo v závěru zápasu dvěma góly skóre zvrátit ve svůj prospěch. O góly se postarali Carlos, Ivi a Nuňez góly v 85. a 88. minutě utkání.

Boj o postup

Sociedad, Real a Barca mají jistý postup do jarní fáze. Atléticu stačí v posledním domácím zápase proti Portu neprohrát.

8 komentářů:

  1. sestrih atletica (urcite by se daly najit i ty ostatni zapasy...)
    http://www.youtube.com/watch?v=EBIFusNM9e0

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. najlepšie po tom víťaznom góle ten týpek s dekou jak tam šprintuje :o

      Vymazat
    2. Takový batman :D Ten gól z přímáku se povedl. :)

      Vymazat
    3. Atletico dává fakt krásný góly

      Vymazat
  2. Real Madrid (Juventil A) - Galatasaray SK
    http://www.youtube.com/watch?v=orkhIEmOJkY

    OdpovědětVymazat
  3. Socky věru celkem povedené utkání ... vzhledem k tomu, že mají zajištěn postup do jarná fáze, tak nebudou úplně špatní, takže Šachťar musí být úplně skvělý, že je takhle k ničemu nepustil.

    OdpovědětVymazat
  4. postup v suchym triku, tak snad zaválcujem i na jaře :)

    OdpovědětVymazat