čtvrtek 28. listopadu 2013

Fanoušci Realu podpořili Ronalda v boji o Zlatý míč



Ačkoliv do včerejšího utkání Ligy mistrů vůbec nezasáhl, stejně byl Cristiano Ronaldo jeho hlavní tváří. A to mnoho tisíckrát.


Hned 45000 exemplářů Cristiana Ronalda bylo včera možné vidět na Bernabeu, tolik masek s jeho obličejem se totiž dostalo mezi návštěvníky zápasu s Galatasarayem. Real Madrid i fanoušci tímto gestem chtěli Ronaldovi vyjádřit svou podporu v souboji o Zlatý míč. Stejný účel měl také obrovský transparent, který domácí příznivci prezentovali v úvodu utkání.

Sám Ronaldo fanouškům skrze svůj twitter ještě během zápasu děkoval. K celé záležitosti se později večer vyjádřili i jiní hráči. Ronaldův velký soupeř v boji o Zlatý míč Franck Ribery řekl, že podobný výraz podpory nepotřebuje: "Ronaldovi to přeji, ale můj vztah s fanoušky Bayernu je ještě silnější. Nepotřebuji, aby mi to dokazovali podobnými gesty". O něco dále zašel Zlatan Ibrahimović: "Nepotřebuji vyhrát Zlatý míč. Někomu na tom záleží, ale mně je to jedno. I bez této trofeje vím, že jsem nejlepší", prohlásil švédský kanonýr.



18 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Ani ne, už je to takový ohraný..

      Vymazat
    2. Ale je sympatické, že ho nezajímají trofeje a fotbal hraje jen proto, aby rozdával radost fanouškům, což lze jasně vypozorovat z jeho nedávného prohlášení, kdy poukázal na to, že bez něho na letním MS moc fotbalové radosti k dispozici nebude ... nebo něco v tom smyslu :s

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. veľký pic jak kráva-zmazané

      Vymazat
    2. ale jo, len som to najprv len narýchlo z fb sem buchol a ono drb na celú stránku :g tak som musel stiahnuť, zmenšiť, reuploadnúť a až tak no :c

      Vymazat
    3. boha ale tie smajlíky sú gay

      Vymazat
  3. [img]http://i.imgur.com/x0TEq8G.jpg[/img]

    OdpovědětVymazat
  4. [img]https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/q71/1452486_10151826852294053_1775031961_n.jpg[/img]

    OdpovědětVymazat
  5. Smajlíky mám ještě jedny. Ty jako na ŠF. Dávají se klasicky :)
    Zlatan si snad dělá prdel, Ribery praská vzteky a vyhraje Messi.

    OdpovědětVymazat