sobota 30. listopadu 2013

Liverpool sleduje Martína Montoyu

 

Liverpool jedná o podpisu mladého obránce z Barcelony, neboť se manažer Brendan Rodgers chystá již v lednu posílit defenzivní řadu.

Bývalý španělský reprezentant do 21 let, který může nastoupit kdekoliv v obraně, bude příští léto na Nou Campu beze smlouvy. Generální manažer Liverpoolu, Ian Ayre, navštívil ve čtvrtek Barcelonu, aby projednal možnost trvalého přestupu. 

Montoya, produkt barcelonské mládežnické akademie, nevidí své šance příliš dobře, neboť musí soupeřit o místo s Dani Alvesem na straně pravé a na opačné s Adrianem a Jordy Albou. 

Všichni tři byli v polovině týdne zraněni, což umožnilo 22letému obránci naskočit v úterý večer do zápasu proti Ajaxu, který katalánský celek ztratil v poměru 1-2, přestože je až čtvrtou volbou Gerarda Martina.

Rodgers potřebuje další alternativu do obrany poté, co José Enriqueho vyřadilo zranění kolena, s kterým bude laborovat do února příštího roku. Šéf Liverpoolu podepsal Alyho Cissokha na celosezónní hostování, aby zalepil problematický post, ale v derby s Evertonem (3:3) se rozhodl pro Jona Flanagana, primárně pravého beka. 

4 komentáře:

  1. rofl Pablito
    Loserpool neunavne stale kupuje spiny ze Spanelska, to je taky paklub :)

    OdpovědětVymazat
  2. A on ten Dani Alves bude v Barceloně ještě furt strašit, že se na tohodle odchovance zase nedostane?

    OdpovědětVymazat